Trent kaptein for første gang - Clarkson får sin Champions League-debut

Stor kveld for unge spillere.

9. des 2020 kl 18.20Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold leder Liverpool som kaptein for aller første gang i kveldens Champions League-kamp mot Midtjylland.

Høyrebacken starter sin første kamp for de røde siden 8. november, etter et skadeavbrekk, og har altså fått kapteinsbindet etter at Jürgen Klopp har byttet ut hele åtte spillere fra startoppstillingen i 4-0 seieren over Wolves.

Alexander-Arnold spiller sin kamp nummer 147 for Liverpool i kveld. En som spiller bare sin tredje kamp for klubben, og som får sin Champions League-debut, er Leighton Clarkson. 19-åringen fra Clitheroe i Lancashire er den mest uerfarne i Liverpools startoppstilling i Danmark.

Caoimihin Kelleher, Fabinho og Mohamed Salah er de eneste som starter kampen i Danmark som også startet kampen mot Wolverhampton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]