– Vi er stolte og glade på vegne av Diogo

Wolves-trener Nuno Espírito Santo møtte pressen før turen til Liverpool.

4. des 2020 kl 22.37Øystein Tronstad

– Vi er stolte og glade på vegne av Diogo og hvor godt han gjør det. Han er en fantastisk spiller og gutt. Nå er han i Liverpool og gjør det bra, han er på riktig sted, og nå er han vår motstander, sier Wolverhampton-trener Nuno Espírito Santo.

– Vi kjenner kvalitetene hans, men vi skal møte Liverpool og da må vi passe på alle kvalitetene og talentet de har. 

STERK SEIER PÅ EMIRATES: Nuno Espírito Santo feirer sammen med tidligere Liverpool-spiller Conor Coady.

STERK SEIER PÅ EMIRATES: Nuno Espírito Santo feirer sammen med tidligere Liverpool-spiller Conor Coady.

46-åringen kom også med en oppdatering på stjernespissen Raúl Jiménez, som måtte forlate Emirates og endte opp på sykehuset.

– Han er på bedringens vei og er med familien sin, men det er en alvorlig situasjon. Han har blitt operert og er nå til observasjon. Vi får ikke besøke han, men det Raúl trenger nå er støtte og kjærlighet fra sin familie.

– Det er en mulighet for hele troppen. Alle vet at vi savner en som er så viktig for oss, og som har vært i startelleveren så mange ganger. Jeg kan ikke huske en kamp uten Raúl, så det er en anledning for oss alle til å heve standarden vår og skape løsninger for laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]