Han har gjort flere mål på Anfield enn Manchester United har på Old Trafford denne sesongen

Diogo Jota har vært usedvanlig målkåt etter overgangen til Liverpool.

23. nov 2020 kl 12.49Einar Kvande

Diogo Jotas mål i Liverpools 3-0 seier over Leicester gjorde ham til den første spilleren i klubbens historie til å score i sine fire første ligakamper på hjemmebane. Scoringen betyr også at Jota har scoret flere mål på hjemmebane denne sesongen enn Manchester United. Ole Gunnar Solskjærs mannskap har bare gjort tre mål på fem ligakamper på Old Trafford.

Bruno Fernandes scoret Uniteds tredje hjemmemål for sesongen i 1-0 seieren over West Bromwich i helgen, da han måtte ha to forsøk fra straffemerket før det ble mål. Dette var forøvrig Uniteds første hjemmeseier denne sesongen.

Jota har nå gjort åtte mål totalt for Liverpool siden overgangen fra Wolverhampton i sommer. Dette på bare 10 kamper i Premier League og Champions League. 

– Det betyr mye for meg å spille for dette laget, et lag som er verdensmestre. Jeg ønsker bare å fortsette å vinne kamper, og jeg kan selvsagt spille en viktig rolle også, uttalte Jota til Match of the Day etter seieren over Leicester.

– Vi gjorde en flott jobb, offensivt skapte vi sjanser, men også defensivt. Det var en veldig god match av oss. Alle i troppen føler det slik. Alle er viktige spillere. Alle må være fysisk og mentalt klare for å hjelpe laget.

– Dette var tre nye poeng, mot et topplag. På onsdag skal vi stå på igjen, sier Jota og har dermed allerede begynt å fokusere på kampen mot Atalanta i Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]