– Jürgen har valgmuligheter

Sir Kenny Dalglish er positiv, til tross for store frafall før ligamøtet med Leicester.

19. nov 2020 kl 08.41 Øystein Tronstad

– Det er fantastisk å ha valgmuligheter, og det er akkurat det Jürgen har nå, skriver Sir Kenny Dalglish til Liverpool ECHO i en chat med avisen.

Selv uten Mohamed Salah så trekker Dalglish frem at Klopp har flere gode navn å gå til. I forrige ligakamp startet både Diogo Jota, Sadio Mané, Mohamed Salah og Roberto Firmino. I samme kamp kom Xherdan Shqiri også inn fra benken.

– I noen kamper kan han spille alle fire av dem, som han gjorde mot Manchester City, mens andre ganger så bruker han tre eller to av dem. Det virker som at han har en krystallkule for han treffer med så mange av valgene sine. Det tror jeg at han vil fortsette med fremover.

PÅ BRASIL-OPPDRAG: Roberto Firmino ble matchvinner i VM-kvalifiseringen mot Venezuela 14. november, og spilte 90 minutter mot Uruguay 18. november.

PÅ BRASIL-OPPDRAG: Roberto Firmino ble matchvinner i VM-kvalifiseringen mot Venezuela 14. november, og spilte 90 minutter mot Uruguay 18. november.

Når Brendan Rodgers og et Leicester i god form inntar Anfield søndag kveld, med toppscorer Salah ute for Liverpool, er det spesielt en mann Dalglish har blikket rettet mot.

– Diogo vil ha masse selvtillit nå, etter å ha kommet inn, scoret og hatt den innflytelsen på laget, selv uten å ha spilt hele kampen. Supporterne har stor tillit til han også.

Fortsatt tillit til Firmino

Flere har tatt til orde for at Jota bør erstatte Roberto Firmino, en av Klopps favoritter, i startelleveren. Firmino har kun én ligascoring denne sesongen, men Dalglish mener at brasilianeren er viktig for laget. 

– Jeg er ikke spesielt bekymret for Firmino. Bobby er en toppspiller med en utrolig touch, og han jobber svært hardt.

Leicester gjester Liverpool til toppkamp søndag 22. november.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]