Sir Kenny Dalglish hyller innsatsen som er gjort de siste 31 årene

Den tidligere Liverpool-spilleren og -manageren sender sine tanker til ofrenes familier.

15. apr 2020 kl 13.32 Kenneth Baraas

I forrige uke kom meldingen om at Sir Kenny Dalglish hadde blitt smittet av koronaviruset. Han ble testet da han var på sykehuset for å få behandling for en infeksjon.

Kelly Cates, Sir Kennys datter, har kommet med en oppdatering på hvordan det går med hennes 69 år gamle far. Meldingen er oppløftende.

– Han har begynt å sutre, så vi vet at han er på bedringens vei, sa Cates på radiokanalen BBC 5 Live. 

– Han har det bra. Han er ikke helt oppe og 100 prosent enda, men han har det ikke så verst.

Eksempel som gir gjenklang

Dalglish har likevel funnet krefter til å skrive en beskjed i anledning markeringen rundt Hillsborough-tragedien:

«Dette er en dag der vi først og fremst husker de som dro på en fotballkamp og aldri kom hjem - de vil aldri bli glemt. Men vi bør også tenke på familiene og de overlevende som viste resten av oss hvordan vi skulle takle en ufattelig tragedie.

Ved å holde sammen, støtte hverandre og stå opp for det som var riktig, satte de et eksempel som alltid vil gjenklang, det samme gjelder i den nåværende tiden hvor så mange familier har å gjøre med egne tragedier.

I dag vil tankene mine være med alle som har lidd siden 15. april 1989 og alle som lider nå. Alt vi kan gjøre er å fortsette å holde sammen og finne styrke i hverandre på samme måte som Hillsborough-familiene og de overlevende har gjort gjennom alle disse årene.», skriver Daglish, ifølge Liverpoolfc.com

Har du innspill til journalisten?
[email protected]