Rått, ærlig og informativt:Carra spør Michael Owen om hvorfor han ikke er populær i noen av de fem klubbene han spilte

Historien om Michael Owen er blitt fortalt før, men aldri på denne måten med spørsmål og svar.

6. feb 2020 kl 17.38 Torbjørn Flatin

Kanskje savnes et «bedre» svar på hvorfor han følte han måtte gå til Manchester United, selv om det ikke finnes noe godt svar fra en tidligere stjerne hos Liverpool. Likevel, dette er en mer åpen Michael Owen enn vi kan huske å ha hørt, ikke minst påvirket av en meget ærlig og direkte intervjuer og kompis i Jamie Carragher.

Michael forteller også om overgangene til Real Madrid, Newcastle og Stoke, og hvor nærme han var å komme tilbake til Anfield.

Carra kommer med alle de spørsmålene som røde fans ønsker å stille den kanskje beste tenåringen som noen gang har spilt for LFC.

Michael Owen ble toppscorer i Premier League da han var 18 og 19 år gammel. Han var 21 år da han ble kåret til årets spiller i Europa, men sier selv i dette intervjuet at han var på sitt aller beste før han fikk sin første alvorlige hamstringsskade da han var 19. Han var superstjerne i VM-sluttspillet 1998 som 18-åring.

Det kommer også fram interessante detaljer fra tiden i Liverpool, hvor sesongen 2001-01 med tre cuptitler og kvalifisering til Champions League er hans høydepunkt i hele karrieren, og ikke minst da han nærmest på egenhånd snudde FA-Cup finalen mot Arsenal med to sene scoringer.

Han forteller om den manageren som hadde størst innflytelse på karrieren og plukker ut det beste 5-a-side laget som han spilte sammen med.

Dette er et intervju som anbefales på det varmeste.

Liverpool-stjernene nyter vinterpausen verden rundt

Har du innspill til journalisten?
[email protected]