Foretrekker varmere strøkLiverpool-stjernene nyter vinterpausen verden rundt

I den siste uka på sosiale medier har vi sett at A-lagsspillerne utnytter vinterpausen til å lade batteriene i sol og varme.

6. feb 2020 kl 16.35 Andreas B. Sandmo

For mens juniorene til Liverpool tok ansvar og sørget for avansement til femte runde i FA-cupen, har A-lagsspillerne og deres koner vært svært aktive på sosiale medier med å dele bilder fra deres vinterpause - men mandag må de tilbake på treningsfeltet igjen. 

Nyter vakre strender på Maldivene

De brasilianske lagkameratene Roberto Firmino og Fabinho ser ut til å ha reist til Maldivene for å lade batteriene under vinterpausen. Spillerne selv har ikke vært så aktive på sosiale medier, men vi har takket være deres koner Larissa Pereira og Rebeca Tavares, fått fulgt feriedagene på Instagram. 

Denne uken har det vært mange bilder fra kritthvite strender og turkisblått hav på øystaten Maldivene.

Reiste hjem for å besøke familie

Liverpools tredje brasilianer, keeper Alisson Becker har reist hjem til Brasil for å besøke slekt og venner. Han har også vært og trent med sin fem år eldre bror, Muriel Becker som spiller som keeper for den brasilianske klubben Fluminese.

Alisson og hans kone Natalia Becker ble også observert på Maracanã som tilskuere under kampen mellom Fluminese og Union La Calera onsdag kveld.

Kampen var den første av to kamper i runde 1 av Copa Sudamericana de Clubes, en fotballturnering for klubblag som arrangeres årlig i Sør-Amerika. Resultatet ble tilslutt 1-1. 

Trent og Lallana lader batteriene i statene

Vår eminente høyreback, Trent Alexander-Arnold har tatt turen til Miami hvor han blant annet har vært og sett på Miami Heat sin seier over Philadelphia 76ers i NBA.

Han postet dette bildet sammen med den kamerunske basketballspilleren Joel Embiid onsdag kveld. Embiid spiller på Philadelphia 76ers.

En annen spiller som også ferierer i Miami, er Adam Lallana. Han har den siste uka lagt ut flere treningsbilder fra Miami i delstaten Florida. Joe Gomez tilbringer også ferien i statene. Han har denne uka blitt avbildet sammen med fans og sin forlovede Tamara Tia i Los Angeles.

Lallana har vært svært aktiv på sosiale medier denne uka. 

Fine dager i Dubai for Gini, Van Dijk og Ox

Flere av spillerne har tilbrakt vinterpausen sammen i varmere strøk. Trioen Gini, Van Dijk og Ox ser ut til å storkose seg sammen i Dubai i De forente arabiske emirater.

Midtbanespiller Gini Wijnaldum har vært veldig aktiv den siste uka på sosiale medier.  

Oxlade-Chamberlain hviler heller ikke på laurbæra i vinterpausen. Han er sammen med Gini og Van Dijk i Dubai denne uka, de har trent og kost seg sammen i varmen. 

Ox har blant annet postet denne treningsvideoen sammen med Van Dijk. 

Vi får håpe at spillerne har ladet opp batteriene godt sammen med venner og familie og at de nå er klare for siste og avgjørende del av sesongen.

Det er ventet at spillerne skal være tilbake på Melwood igjen mandag for å starte forberedelsene til neste utfordring, nemlig Norwich borte lørdag 15.februar.

Etter dette er Champions League endelig tilbake, da skal de røde tilbake til Wanda Metropolitano, hvor vi har gode minner fra, for å spille 8-delsfinale mot Atletico Madrid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]