– Liverpool har de beste supporterne i verden

Luis Suarez kommentarer vil nok irritere de med hjertet i Barcelona.

25. feb 2020 kl 19.03 Jens Hapnes Rege

Luis Suarez forlot Liverpool i 2014, og gjestet sin gamle hjemmebane forrige mai. Det endte med 4-0 tap, og knuste drømmer for uruguayaneren. Nå roser han sine tidligere supportere. 

– De er blant de beste fotballsupporterne i verden. De ga meg mye kjærlighet i tiden min der, skal 33-åringen ha sagt ifølge Liverpool Echo.

– Fansen der elsket meg alltid og behandlet meg utrolig bra. Derfor er de blant de beste fansene i verden. Etter min mening er Liverpool-supportere de beste supporterne i verden. 

Skadeavbrekk

Suarez er for øyeblikket på sidelinjen etter en skade i kneet, og det ventes at han kan være ute i opp til fire måneder. 

Forrige gang Barcelona møtte til kamp i Champions Leagues utslasrunder hadde de et godt overtak på Liverpool før returoppgjøret. Deres nåværende trener Quique Setien håper spillerne har glemt den fryktelige kollapsen i Liverpool. 

– Vi har snakket lite om kampene (kollapsene mot Roma og Liverpool), og jeg er usikker på om det vil være i tankene deres. Men vi har opplevd vanskelige situasjoner i kamper, og jeg tror laget har det fint. 

Barcelona skal bryne seg på Napoli tirsdag kveld. Vi husker alle Barcelonas forrige bortekamp i Champions Leagues utslagsrunder, og det blir spennende å se hvordan de takler heksegryta San Paolo. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]