U18Manchester City ble for sterke i toppkampen

U18 hadde en stor sjanse til å ta kommandoen i U18 Premier League North.

22. feb 2020 kl 14.32 Arild Skjæveland

Lørdag møttes Liverpool U18 og Manchester City U18 på akademiet. De lyseblå fra Manchester topper tabellen, og Barry Lewtas sitt lag hadde mulighet til å kutte forspranget til tre poeng, med to kamper til gode.

Slik skulle det ikke gå, og avstanden er nå ni poeng. Vinner Liverpool sin to hengekamper vil de være tre poeng bak, men det var ingen tvil om at dette var en nedtur i jakten på tittelen i divisjonen.

Det skal ha vært tøffe spilleforhold på akademiet, med mye vind.

Liam Delap ga gjestene ledelsen før ti minutter var spilt, og Samuel Edozie klinket inn 0-2 like før pause. Etter pause økte James McAtee Citys ledelse til 3-0, før de unge røde forsøkte seg på et comeback. Tom Hill og Max Woltman reduserte til 3-2, før Cole Palmer scoret kampens siste mål og fastsatte sluttresultatet til 2-4, ifølge Liverpoolfc.com.

Liverpool U18: Ojrzynski, Bradley, Beck, Quansah, Savage, Morton, Brookwell (Woltman, 81), Hill, O’Rourke, Norris, Balagizi.

Ubrukte reserver: Kelly, Wilson, Stephenson, Rodriquez.