To spillere til på skadelisten

Gårsdagen var ikke udelt positiv for Liverpool, selv om det ble 3-2 seier over West Ham og tre nye poeng på Premier League-kontoen.

25. feb 2020 kl 08.36 Einar Kvande

Da Liverpools lagoppstilling til kampen mot West Ham ble gjort kjent en times tid før avspark på Anfield, var det nok mange som stusset på at James Milner ikke var å finne i kamptroppen.

Liverpoolfc.com kunne opplyse at midtbanespilleren ikke var å finne verken på banen eller benken fordi han har pådratt seg en liten muskelstrekk. Visekapteinen ble derfor ikke inkludert i troppen mot The Hammers for å være føre var.

Milner er en viktig mann for Liverpools tropp. Han har spilt 15 kamper fra start og har like mange innhopp fra benken denne sesongen. I Premier League har han seks kamper fra start og elleve matcher som innbytter.

Visekapteinen slet med en muskelskade også i januar. Han fikk skaden da han stoppet en målsjanse tidlig i FA-cupkampen mot Everton den 5. januar, og måtte forlate banen kort tid etterpå. Han var tilbake på benken mot Norwich 15.februar, og spilte de siste seks minuttene av den kampen. Han spilte også de siste ti minuttene i 1-0 tapet for Atletico Madrid på Wanda Metropolitano for en uke siden. 

Om det er skaden han fikk mot Everton han har fått kjenning med igjen er uvisst.

Ung høyreback måtte byttes ut

Tidligere på dagen måtte høyreback Neco Williams byttes ut et kvarter før slutt i U23-lagets 6-0 seier over Sunderland i Premier League Cup, på grunn av en skade. Det er ikke kjent hvor alvorlig skaden er.

Williams er en av de ungguttene som har vært nærmest førstelagstroppen. Han står bokført med fire førstelagskamper denne sesongen. En i ligacupen og tre i FA-cupen. Han har frem til nå vært regnet som høyaktuell til troppen til FA-cupkampen borte mot Chelsea om en uke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]