Lallana har ristet av seg sykdommen - og Origi blir også klar

Men kampen mot The Saints kommer for tidlig for to andre Liverpool-spillere.

31. jan 2020 kl 15.26 Einar Kvande

Adam Lallana og Divock Origi blir trolig inkludert i Liverpools tropp til kampen mot Southampton i morgen. Men oppgjøret mot laget fra sørkysten kommer for tidlig for James Milner og Xherdan Shaqiri.

Trolig klare til neste ligakamp

De to sistnevnte er fortsatt ikke spilleklare etter sine skader. Milner fikk en muskelskade da han stoppet en målsjanse tidlig i FA-cupoppgjøret mot Everton den 5. januar, og måtte forlate banen. Shaqiri fikk en leggskade på trening i forkant av kampen mot Manchester United i midten av måneden.

– De blir ikke tilgjengelige til denne kampen, men forhåpentligvis til den neste, uttalte Jürgen Klopp om Milner og Shaqiri under dagens pressekonferanse, og siktet da antagelig til Norwich-kampen etter vinterpausen.

Endelig friskmeldt

Den gode nyheten for Jürgen Klopp er imidlertid at Adam Lallana er tilbake i trening etter virussykdommen som har holdt ham ute av troppen til de tre siste kampene. Divock Origi vil antagelig trene i kveld, etter at han ble byttet ut med krampe da Liverpool møtte West Ham på onsdag.

– Adam trener helt normalt. Divock fikk krampe. Han trente ikke i går, for det var en dag hvor han ikke skulle trene. Men jeg har ikke hørt noe annet, så han bør være i stand til å trene i dag. Gjør han det, betyr det at han blir tilgjengelig til kampen i morgen, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]