– Jeg føler meg mye sterkere nå enn da jeg kom hit

Takumi Minamino mener at høy kvalitet på trening har gjort ham til en bedre spiller etter bare en måned i Liverpool.

31. jan 2020 kl 14.07 Einar Kvande

– Liverpool er en lag i toppklassen. Selv på trening er kvaliteten veldig høy, og det føles som vi ikke kan tape kamper. Dette er et veldig standhaftig lag, og jeg føler meg mye sterkere nå enn da jeg kom hit.

Slik innleder Liverpools nummer 18 et intervju med Liverpoolfc.com som markerer hans første måned i Anfield-klubben.

– Jeg venner meg fortsatt til byen, og jeg jobber også for å bli vant til dette laget. Jeg har hatt det morsomt så langt, og jeg håper det fortsetter slik også i fremtiden, sier japaneren.

Minamino har spilt tre kamper for sin nye klubb så langt. To i FA-cupen, med en Premier League-debut borte mot Wolverhampton i forrige uke inneklemt mellom de to cupkampene.

– Det er karakteristisk for engelsk fotball at intensiteten er veldig høy, og at spillet er veldig fysisk krevende. Men det forventet jeg, og jeg må venne meg til dette så raskt som mulig, slik at jeg kan spille på samme måte, uttaler 25-åringen.

Kritisk til egen innsats

Minamino var veldig kritisk til egen innsats etter 2-2 borte mot League One-klubben Shrewsbury i FA-cupen.

– Jeg er en offensiv spiller, så jeg må vise meg frem med avslutninger og mål. Det er hva jeg siktet til. Jeg burde ha gjort det, sier han i ettertid.

Neste oppgave for Minamino og hans lagkamerater er Southampton på Anfield i morgen ettermiddag.

– Vi fokuserer 100 prosent på neste kamp, og som alltid forbereder vi oss 100 prosent for å ta de tre poengene. Jeg tror ikke noen spiller i troppen snakker om å vinne ligaen på dette stadiet av sesongen.

Southampton er i god form, og har vunnet sine siste fire bortekamper i Premier League.

– Det blir definitivt en tøff kamp. Jeg vet at Southampton har spilt bra de siste kampene, så vi må som vanlig forberede oss på det vi har i vente og yte 100 prosent, avslutter japaneren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]