– Jeg er ikke fornøyd med hvordan jeg spilte

Minamino er selvkritisk etter Premier League-debuten.

26. jan 2020 kl 08.30 Arild Skjæveland

Torsdag kveld ble Sadio Mané skadet etter en halvtime, og Takumi Minamino ble kastet rett innpå som hans erstatter, i det som var hans Premier League-debut mot en meget god motstander.

Minamino viste en del småpene detaljer, og jobbet godt. Selv var han kritisk etter sin egen debut.

– Jeg kjenner managerens tillit, så jeg ønsker å betale ham tilbake, sier 25-åringen til Liverpoolfc.com

– Personlig er jeg ikke fornøyd med min egen prestasjon, og jeg ønsker å nå opp til forventningene til folk som støtter meg, sier han videre.

Kjente ikke på presset

Minamino har nå vært Liverpool-spiller i litt over tre uker. Dette var hans andre kamp for Liverpool, etter at han først debuterte mot Everton i FA cupen.

– Jeg var mentalt klar, og tenke på hvordan jeg skulle passe inn i laget og komme inn i kampen. Jeg kjente ikke på noe press. Jeg vet ikke hvor mye forventninger det er på meg, men jeg har ingenting og tape, sier han videre.

Denne gang spilte han i en annen rolle igjen fra der han spilte mot Everton.

– Jeg kan spille på begge kantene, men det handlet mer om hvordan jeg linket med backene. Dersom vi kan få en bedre forståelse, er jeg sikker på at det vil bli enda bedre. De utlignet etter at jeg kom inn, så jeg var desperat for å bidra til at vi scoret et vinnermål uansett hvordan.

– Etter at vi scoret det andre målet sørget jeg for å gjøre det enkelt, og være solid defensivt.

Minamino måtte få behandling for et leggproblem i pausen av kampen. Derfor er det usikkert om vi får se ham i kveldens kamp.

Shrewsbury - Liverpool spilles kl. 18.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]