Snart tilbake i full trening - men kan ha spilt sin siste kamp for Liverpool

Liverpool forsøker å låne ut langtidsskadet høyreback.

31. jan 2020 kl 12.55 Einar Kvande

Nathaniel Clyne har ikke spilt for Liverpool siden han skadet det fremre korsbåndet under Liverpools preseason-kamp mot Borussia Dortmund i USA i juli. Høyrebacken måtte gjennom en operasjon, som ble betegnet som vellykket. Liverpool Echo rapporterer at forsvarsspilleren nå er klar til å starte med full trening igjen.

Liverpool-ledelsen håper å få lånt ut Clyne på deadline day, skriver lokalavisen. 

Trent Alexander-Arnold er nå fast inventar som høyreback i Jürgen Klopps startellever, og skadeproblemene til Clyne har skjøvet den tidligere Southampton-forsvareren ut i kulden. Han har kun spilt 10 kamper for Liverpool på to år. Dette i sterk kontrast til hans første to år på Merseyside, hvor han spilte 93 kamper under Brendan Rodgers og Jürgen Klopps ledelse.

Over ett år siden siste førstelagskamp

Clyne har ikke spilt en offisiell førstelagskamp for Liverpool siden mot Arsenal i desember 2018, og han siste start for klubben kom mot Manchester United på Anfield tidligere samme måned.

Forsvareren ble lånt ut til Bournemouth for ett år siden, men det resulterte ikke i noen permanent overgang. Nå skal altså Liverpool være villige til å slippe spilleren på et nytt låneopphold frem til hans kontrakt med Anfield-klubben løper ut til sommeren. 28-åringen kan dermed forsvinne fra Liverpool for godt før midnatt i kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]