– Vi ønsker å skape store øyeblikk

Manager Sam Ricketts hos Shrewsbury vil at hans spillere skal nyte en stor kveld, og at det samme vil være tilfellet for unge spillere hos Liverpool.

3. feb 2020 kl 23.35 Torbjørn Flatin

– Vi er hvor vi er fordi vi tar de tidligere rundene i FA-Cupen så alvorlig, sier Sam Ricketts til Shrewsbury’s hjemmeside før tirsdagens omkamp i 4. runde på Anfield.

– Dette er vår sjuende kamp i denne sesongens turnering. Vi har gjort oss fortjent til denne omkampen, vi har kommet oss gjennom noen tøffe kamper. Vi ønsker å nyte øyeblikket og gjøre de rette tingene.

- Vi ønsker å skape store øyeblikk. Dette vil bli en opplevelse slik den første kampen var det, hvor alle som er involvert vil huske det for resten av deres liv.

En stor opplevelse for Liverpools spillere

- Som spillertropp har vi ikke vært veldig lenge sammen og vår stabilitet er ikke helt der vi ønsker at den skal være. Dette vil imidlertid være en kamp som spillerne er klare for og da kan vi vinne mot hvem som helst.

- Dette vil også være en stor opplevelse for spillerne til Liverpool dersom de bytter på sitt lag. De vil aldri ha spilt foran et fullsatt Anfield i en offisiell kamp før.

- De vil fortsatt ha spillere som har spilt på eller vært i nærheten av førstelaget til Liverpool, og du gjør ikke det uten å være en god spiller.

- For oss vil det være en mulighet til å spille mot Liverpool og en sjanse for fansen til å se Liverpool på Anfield. Det er også et øyeblikk som de skal nyte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]