Pep Lijnders om Klopps jakt på uoppnåelig perfeksjon– Han overbeviser deg på fem minutter

Mens ligaen er på stedet hvil, så beskriver Pepijn Lijnders hvordan Jürgen Klopps Liverpool jobber for å ta nye steg videre.

18. mar 2020 kl 13.33 Øystein Tronstad

– Alle her vet at du er et produkt av omgivelsene dine. Hver avdeling ser etter måte de kan utvikle seg på, og har de samme ambisjonene og lidenskapen som lederskapet. Alle ønsker å gi en prosent mer, så laget kan være enda bedre forberedt inn mot neste kamp. Vi har tatt store steg, sier Lijnders til Liverpoolfc.com.

Nederlenderen kom til Liverpool fra Porto første gang i 2014, og ble den sentrale linken mellom akademiet og Melwood. I 2014 utnevnte han Trent Alexander-Arnold til kaptein på U-16. Året etter ble Lijnders oppgradert til A-laget. Januar 2018 fikk han muligheten til å trene NEC Nijmegen i hjemlandet, men fikk sparken da klubben mislyktes i å rykke opp. Juni samme år var han tilbake i Liverpool som assisterende manager. I dag er 37-åringen en av nøkkelbrikkene Klopps team. Lijnders gir tyskeren mye av æren for hvor langt Liverpool har kommet i dag.

– Han er svært intelligent. Hjernen hans fungerer på en annen måte enn mange andre, det er sikkert. Hver dag overrasker han meg, og vi har jobbet sammen hvor lenge? Fire-frem år. Det tar han fem minutter å overbevise deg. Jeg er heldig som har Jürgens tillit. Vi føler virkelig at vi er et lag, sier Lijnders og viser til hva man kan oppnå med dedikasjon og lidenskapen i en gruppe.

KLOPPS MENN: Peter Krawietz, Pepijn Lijnders og keepertrener John Achterberg.

KLOPPS MENN: Peter Krawietz, Pepijn Lijnders og keepertrener John Achterberg.

– Det er hemmeligheten når du jobber med et lag. At alle vil det samme og forstår måten vi ønsker å spille på og hvordan vi ønsker å utvikle oss på treningsfeltet», sier Lijnders.

Med Premier League suspendert leder Liverpool ligaen med 25 poeng ned til Manchester City. Selv i disse koronatider må det kunne kalles sikker avstand.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]