Moyes mener Liverpool var heldige

West Hams trener syntes hans lag fortjente bedre mot de europeiske mesterne.

26. feb 2020 kl 19.32 Jens Hapnes Rege

Få levnet dette West Ham-laget en mulighet før de skulle opp mot Liverpool onsdag kveld. Moyes mannskap ligger i skrivende stund på nedrykksplass, og skottens inntreden har ikke hatt den innvirkningen man hadde håpet på. 

Mandag kveld så ut til å bli en oppskriftsmessig kamp for Liverpool da de gikk opp i ledelsen tidlig, men «The Hammers» sjokkerte Liverpool. 

Issa Diop utlignet like etter Wijnaldums ledermål, før Pablo Fornals sendte gjestene i føringen etter pause. Liverpools spillere og trenere virket rystet i en periode, men fant tilbake roen og beseiret laget fra London. Deres skotske manager mener hans lag fortjente bedre. 

Hadde kontroll

– I perioden vi ledet kampen synes jeg ikke vi var under stort press. Vi gjorde en virkelig god jobb. 

– Det er skuffende å dra fra Anfield og si at individuelle feiltrinn kostet oss. Liverpool, med deres kvalitet, kan score mål fra overalt og på forskjellige måter, sa 56-åringen etter tapet, ifølge Liverpool Echo

KOSTBARE KEEPERFEIL: Fabianskis dårlige involveringer kostet West Ham poeng på Anfield.

KOSTBARE KEEPERFEIL: Fabianskis dårlige involveringer kostet West Ham poeng på Anfield.

– Når man kommer til Anfield er man avhengige av at målvakten gjør en god kamp, uansett hvem man er. Poengene var tilgjengelige, men vi tok de ikke. Selv det tredje skuddet gikk via en spiller. 

– I noen perioder kan alt gå en klubbs vei. Slik har Liverpool det nå, avslutter skotten om laget som ser ut til å bli mesterne av England.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]