Tidligere Hertha Berlin-trener Jürgen Klinsmann om Grujić:– Marko Grujić gir ingen merverdi. Det føles som om han verken tilhører Hertha eller Liverpool

Jürgen Klinsmann trente bare Grujićs arbeidsgiver Hertha Berlin i 76 dager. Nå fyrer han løs mot flere spillere i klubben.

26. feb 2020 kl 18.26 Jens Hapnes Rege

Jürgen Klinsmann tok over Hertha Berlin i desember, men sa opp jobben på sin Facebook-side i februar grunnet det han omtalte som «manglende tillit fra de handlende personene» i klubben. 

Han rakk å bruke opp mot 70 millioner pund på spillere på sine 76 dager i klubben, men kastet likevel inn håndkleet grunnet manglende tillit. I et lekket dokument åpner han opp om flere spillere i klubben, blant annet Marko Grujić.

Ingen merverdi

– Marko Grujić gir ingen merverdi. Det føles som om han hverken tilhører Hertha eller Liverpool, skrev han i sin anmeldelse av spillerne, ifølge Sport 1.

Hovedstadslaget ligger på en skuffende 14. plass i Bundesligaen, og har ikke vært i nærheten av å kjempe om spill i Europa, som er klubbens målsetning. 

Etter en strålende fjorårssesong, hvor hans tidligere trener uttalte at han var blant de beste midtbanespillerne som hadde spilt i klubben, har ikke serbiske Grujić gjort sakene sine like bra denne sesongen. 

Han har spilt rundt 1800 minutter, og har levert fem målpoeng og like mange gule kort for Berlinerne. Nå har Alexander Nouri midlertidig ansvar for 23-åringens lag.

Grujićs Serbia skal møte Norge i EM-kvalik i mars, men den høyreiste midtbanespilleren har vanligvis ikke vært med i landslagets tropper grunnet en konflikt med forbundet. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]