Spillerne i Liverpool med «hjemmekontor» - tilbud til supportere blir stengt

Førstelaget vil være borte fra Melwood i minst to uker til, uten at det er ferie og fri for det.

17. mar 2020 kl 20.47 Torbjørn Flatin

Ifølge The Athletic sluttet Liverpool å trene på Melwood sist fredag, og treningsfeltet vil være stengt i ytterligere to uker.

I likhet med størstedelen av resten av samfunnet vil Liverpools spillere nå holde seg mest mulig isolert i hjemlige omgivelser.

Egentrening og egenspising 

Hver enkelt spiller har fått et individuelt treningsprogram og som vil bli oppdatert via app. De er blitt fortalt at de skal holde seg unna folksomme steder, inkludert treningsstudioer.

Etter å ha spilt flere måltider daglig på Melwood vil spillerne så sørge for sin egen mat, etter råd fra klubbens ernæringsekspert Mona Nemmer.

Melwood tilgjengelig for sommeren

Akademiet vil også bli holdt stengt men arbeidet i forbindelse med de nye fasilitetene, som skal sørge for at førstelag og ungdomslag som være nærmest vegg i vegg med junioravdelingen, det vil fortsette og med en plan om å gjøre anlegget klart innen neste sesong.

Liverpool har solgt Melwood Training Ground og hvor det vil bli satt opp eiendommer, men de vil ha mulighet til å være der utover sommeren hvis sesongen tilsier det som følge av korona-viruset og man ikke er ferdig på det nye anlegget i Kirkby.

Anfield vil også være tilgjengelig, da man i motsetning til i fjor sommer ikke har planlagt noen konserter på stadion.

Stenger på Anfield

Apropos Anfield vil klubben stenge sitt museum fra og med i morgen, 18. mars, og frem til 4. april i første omgang, melder Liverpool Echo. Det samme vil gjelde for restauranten Bootroom og alle klubbens suvenirbutikker.

Det vil være mulig å handle suvenirer via internett og de som har booket på museum kan ombooke dette. Alle øvrige aktiviteter som har vært planlagt utenom kampdager vil bli lagt på is.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]