Liverpool FC er preget av koronavirus på de fleste plan

Stille også på akademiet, og hjemmekontor.

16. mar 2020 kl 21.15 Torbjørn Flatin

Liverpools førstelagstropp har fått sitt eget treningsprogram og skal ikke trene på Melwood i det minste de nærmeste dagene.

Hjemmekontor

Liverpool U23, Liverpool U18, de enda yngre og damelaget vil heller ikke være i sine vante omgivelser de kommende ukene.

LFC meldte sist fredag at «klubben har iverksatt sine egne forholdsregler på sine anlegg for å minimalisere spredning av koronavirkes gjennom å minimalisere personlig kontakt.  Det er gitt medisinske råd for alle angående personlig hygiene».

De fleste av staben på akademiet arbeider nå fra hjemmekontor. Vi har vært i kort kontakt med museumskurator Stephen Done som bekrefter at han også arbeider hjemmefra, noe de fleste av klubbens ansatte med kontor i sentrum av Liverpool gjør. Liverpools museum er faktisk fortsatt åpent pr. i dag.

Boom! Podcast med Klopps beste sitater

Har du innspill til journalisten?
[email protected]