Henderson kan gå glipp av sin store mulighet

Liverpool-spillere er blant favorittene, men sjansen er stor for det ikke blir noen utdeling av prisen for årets spiller.

16. mar 2020 kl 13.52 Kenneth Baraas

Jordan Henderson er trolig den Liverpool-spilleren som blir nevnt hyppigst blant spillere som fortjener prisen for årets spiller, sammen med Sadio Mané og Virgil van Dijk. 

Nå kan det vise seg at ingen av de tre ovennevnte spillerne får æren av å motta den gjeve prisen. 

Lav sannsynlighet

The Athletic, ved journalist David Ornestein, melder i dag om at det er stor sannsynlighet for at prisutdelingen avlyses. Årets prisutdeling skulle arrangeres utenfor London for aller første gang, i Victorie Warehouse i Manchester. Men nå ser det ut til at lokalet vil stå tomt den 26. april. 

Det er PFA, the Professional Footballers' Association, som er arrangør, men som følge av den pågående spredningen av koronaviruset og utsatt Premier League spøker det for arrangementet. 

PFA sendte senest i forrige uke påminnelser om at klubbene måtte huske og sende tilbake stemmeskjemaene, men som kjent har det skjedd mye i de siste dagene. 

Ingen endelig avgjørelse er tatt, men det meste tyder på at det ikke blir noe av prisutdelingen. Det nevnes ikke noe om en eventuell prisutdeling vil arrangeres på nytt ved en potensiell oppstart av ligaen igjen. 

Uansett, det er nok et trofé som betyr mer for Henderson. Torsdag skal Premier League-klubbene ha et nytt møte, rapporterer Sky Sports og The Telegraph, så gjenstår det å se hva som kommer ut av det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]