Antatt klar klubblege gjør helomvending i siste liten

Liverpool må igjen ut på leting.

16. mar 2020 kl 09.26 Kenneth Baraas

Andy Massey har de siste årene vært sjef for Liverpools medisinske avdeling, men har nylig forlatt klubben etter å ha takket ja til en sjefsjobb hos FIFA.

Det har vært klart siden desember, og Liverpool har hatt god tid til å se seg om etter en erstatter.

Allerede i januar ble det rapportert av Training Ground Guru at Gary O’Driscoll forlater Arsenal for å ta over Masseys jobb, og ifølge James Pearce i The Athletic skal legen ha takket ja til å flytte nordover, etter 11 år i London-klubben.

Ombestemt seg

Nå ser det dog ut som det som skulle bli Liverpools nye klubblege har tatt en -sving på veien opp til Merseyside og parkert bilen i London.

Den troverdige journalisten David Ornstein i The Athletic melder i sin faste mandagsspalte at O’Driscoll har endret mening i siste liten, og Liverpool må ut på ny leting etter sin nye sjefslege. De røde vil fremover, eller etter situasjonen rundt koronaviruset er mer oversiktlig, fortsette å intervjue aktuelle kandidater.

I mellomtiden vil akademilege Jim Moxon flyttes opp til førstelaget, og får dermed hovedansvaret i en vanskelig periode med den pågående spredningen av COVIN-19. Moxon får med seg andre fra det medisinske støtteapparatet i form av Philipp Jacobsen og Sarah Lindsay, som forøvrig er Masseys kone.

Avgjørelsen til O’Driscoll kommer som en overraskelse på Anfield-klubben, etter at engelskmannen sendte inn sin oppsigelse i januar, samt at Arsenal utlyste stillingen for nye søkere.

Årsaken skal blant annet være inntredenen til Mikel Arteta som manager. O’Driscoll skal ha blitt overbevist om planene som Pep Guardiolas tidligere assistent har for klubben. I tillegg skal O’Driscoll ha fått stor hyllest for hvordan han har håndtert situasjonen rundt koronaviruset, som Arteta testet positivt for i forrige uke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]