Arsenal tar imot søknader på medisinsk avdeling - Liverpool henter lege fra rivalene

Liverpool har funnet sin nye sjef for den medisinske avdelingen.

15. jan 2020 kl 17.40 Jens Hapnes Rege

Andrew Massey er Liverpools lege og sjef for den medisinske avdelingen i klubben. Han har vært ansatt siden 2013. Først på akademiet, før han fikk en midlertidig stilling med førstelaget i 2014 og fast jobb året etter.

1. mars er han klar for nye arbeidsoppgaver, og starter i en ny jobb i FIFA.

Nå har Liverpool funnet mannen de ønsker å erstatte ham med - etter alle solemerker blir det Arsenals Gary O'Driscoll. 

Ser mot Arsenal

Gary O'Driscoll er legen Liverpool har sett seg ut. Ifølge Daily Mail blir han sett på som en av de beste på sitt felt, og Arsenal var fast bestemt på å beholde ham. 

Han har vært i Arsenal siden 2009, men skal ha blitt fristet av et jobbskifte. Han har røtter i nordvest-England etter å ha jobbet i Manchester på 2000-tallet, og har en fortid fra rugby i tillegg til fotball.

O’Driscoll hadde den samme rollen i Arsenal, som den Massey har i Liverpool. Det var ikke mange som beholdt jobben etter at Arsene Wenger forlot Arsenal i 2018, men 49-åringen var en av dem som fortsatt er der, og jobber nå under Mikel Arteta.

Nå tar Arsenal imot søkere på hans jobb på deres hjemmeside, og det virker bare som et spørsmål om tid før overgangen offentliggjøres. 

Populær figur

O'Driscoll skal ha vært en populær figur i Arsenal, og han har vært i klubben i over ti år. Etter å ha overlevd Wengers avgang fikk han en større rolle i det mendisinske apparatet, og han ble satt på som den perfekte mannen. 

Legen er godt likt både personlig og profesjonelt i Arsenal, og har et nært forhold til mange spillere. Flere av spillerne skal være lei seg for at han forlater London. 

GAMLE KJENTE: Ox og O'Driscoll vil kjenne hverandre igjen fra tiden i Arsenal.

GAMLE KJENTE: Ox og O'Driscoll vil kjenne hverandre igjen fra tiden i Arsenal.

Han skal ha kvernet på avgjørelsen i flere måneder før han skal ha levert inn oppsigelsen tidligere i januar. Liverpool skal ha forespurt seg om hans tjenester mot slutten av 2019. 

Arsenals trener Mikel Arteta skal ha gjort alt han kunne for å få briten til å bli i klubben, og det er stor skuffelse i hierarkiet av at en så viktig mann har fått forlate laget. 

Kilde: The Athletic

Har du innspill til journalisten?
[email protected]