Boom! Podcast med Klopps beste sitater:– Er dette den første fotballkampen du har sett?

Hør vår «best of Jürgen Klopp»-episode her.

I denne episoden av The Kopite Podcasten, har vi rett og slett satt sammen en «best of Jürgen Klopp»-episode, med noen av hans minneverdige øyeblikk fra pressekonferanser og intervjuer. 

Vi begynner på begynnelsen med Klopps første pressekonferanse som Liverpool-manager, og så er det bare å nyte klokskapen hans, entusiasmen hans, irritasjonen hans, og ikke minst latteren hans. Enjoy. 

OBS! På grunn av noe teknisk kluss etter overgang til ny podcast-leverandør finnes det nå dessverre to utgaver av The Kopite Podcasten på Spotify. De som følger den «gamle», får dessverre ikke de siste episodene opp lenger. Følg denne linken isteden, for å få med de siste episodene. Linken til Spotify finner du her.