U19:To røde kort og fire baklengs da ungguttene røk ut av UEFA Youth League

Benfica ble for sterke i åttedelsfinalen.

3. mar 2020 kl 18.03 Arild Skjæveland

Liverpool U19 er ute av UEFA Youth Cup etter å ha røket 4-1 borte mot Benfica.

Barry Lewtas startet med spillere som Harvey Elliott, Sepp van den Berg og Ki-Jana Hoever, som tidligere denne sesongen har spilt FA cup. 

De unge røde fikk en verst tenkelig start. Først scoret Goncalo Ramos med et skudd fra langt hold. Så fikk hjemmelaget et helt unødvendig straffespark, og kaptein Tiago Dantas kunne doble ledelsen.

Det skulle bli enda verre, da Tavares scoret med et frispark som endret retning og gikk i mål. Tyler Morton reduserte til 3-1 for Liverpool med et veldig flott avslutning.

To røde

Det siste som skjedde i førsteomgangen var at Benfica fikk enda et straffespark, men denne reddet Vitezslav Jaros.

Lewtas sine unggutter var tydelig frustrert, og da Jaros gjorde en keepertabbe og slapp inn 4-1 etter sidebyttet så det kjørt ut. Liverpool skapte noen sjanser til å redusere igjen, men så ble Sepp van den Berg utvist for å holde igjen en Benfica-spiller.

Liverpool spilte brukbart med 10 mann. På overtid ble de redusert ti ni, da Leighton Clarkson sparket en Benfica-spiller og det ble ampert.

LFC er med det ute av UEFA Youth League denne sesongen.

Lagoppstilling: Jaros, Hoever, Van den Berg, Boyes, Norris, Clarkson, Cain, Morton (Savage, 71), Bearne (O’Rourke, 71), Elliott, Longstaff (Bradley, 84).

Ubrukte reserver: Ojrzynski, Beck, Quansah, Brookwell.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]