TV 2 Sport Premium kostnadsfritt for abonnenter som har Canal Digital ut denne måneden

Inntil videre vil intet spill i Premier League bety tilbakebetaling.

16. mar 2020 kl 18.51 Torbjørn Flatin

Telenor sendte i dag ut denne SMS’en mot kunder som abonnerer på TV 2 Sport Premium på Canal Digital:

«Korona-situasjonen medfører at alle Premier League-kamper er utsatt, i første omgang fram til april. Du som abonnerer på TV 2 Sport Premium får derfor kanalene kostnadsfritt i denne perioden hvor ordinære kamper ikke spilles. Beløpet vil bli tilbakebetalt på din neste faktura. Blir det ytterligere utsettelser vil du få en ny informasjon. Hilsen Telenor»

Pressesjef Jan Petter-Dahl utdypet dette i et svar til liverpool.no:

«Dette gjelder de som er Premier League-kunder via Canal Digital. Fra TV 2 sin side følger vi utviklingen tett, er i løpende dialog med Premier League og vi forventer at det kommer avklaringer om ikke lenge. Inntil da kan man fryse abonnementet på TV 2 Sumo.»

For de som abonnerer på TV 2 Sport Premium, og ønsker å si opp eller fryse abonnementet, vil vi anbefale å sjekke hjemmesider til aktuell leverandør og gå på «Min Side».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]