Uttalelse fra klubben

Liverpool kommer med en oppdatering rundt situasjonen og informasjon til de som har billetter til utsatte kamper.

13. mar 2020 kl 14.07 Kenneth Baraas

Liverpool skriver følgende på sine hjemmesider etter at Premier League bekreftet en utsettelse av ligaen til tidligst 4. april:

«Liverpool Football Club fortsetter å følge regjeringen råd om situasjonen rundt utbruddet av koronaviruset, og nå vil det si å utsette alle kamper, inkludert Premier League, FA-cup, akademi, og kvinnenes liga, som en løsning som er den beste for spillere, ansatte og supportere. 

Klubben har innført sine egne forholdsregler for å minske spredningen av koronaviruset i størst mulig grad, ved å begrense kontakt der det er praktisk mulig og følge medisinske råd rundt personlig hygiene. 

Billetter og bestillinger for kamper som utsettes, vil kunne brukes på datoene kampene eventuelt utsettes til. Hvis supportere ikke har anledning til å komme på de nye datoene, så vil det startes en refunderingsprosess samtidig som nye datoer blir annonsert. 

Vi fortsetter å følge rådene fra myndighetene, og vil oppdatere supporterne når ytterligere informasjon er tilgjengelig.» 

Det ble i går klart at legendekampen mellom Liverpool og Barcelona er utsatt. Den skulle egentlig spilles lørdag 28. mars, og mer informasjon kan leses her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]