Danske bebreider Alberto Moreno for at han ikke ble Liverpool-spiller

Riza Durmisi hevder at han hadde et tilbud fra Liverpool for noen år siden.

22. apr 2020 kl 16.38 Einar Kvande

Riza Durmisi har spilt for klubber som Real Betis, Lazio og Nice etter at han forlot dansk fotball og Brøndby IF i 2016. Men ingen av disse klubbene kan måle seg med klubben som var ute etter ham som relativt fersk spiller i Real Betis.

I januar 2017 gikk det rykter om at Jürgen Klopp var ute etter den danske venstrebacken, og nå bekrefter Durmisi selv at det var hold i ryktene.

– Jeg drømmer om å bli en av de beste sidebackene i verden,  og det tror jeg på. Etter mitt første år i Betis fikk jeg et offisielt tilbud fra Liverpool, siteres 26-åringen av danske Tipsbladet.

– Dette tror jeg også de fleste kjenner til, men det skjedde mye rundt dette.

GOD KONTRAKT: Alberto Moreno valgte å bli værende i klubben da danske Riza Durmisi var Liverpool-aktuell.

GOD KONTRAKT: Alberto Moreno valgte å bli værende i klubben da danske Riza Durmisi var Liverpool-aktuell.

Moreno valgte å bli

Liverpool hadde den gang Alberto Moreno i troppen, og spanjolen var den indirekte årsaken til at Durmisi aldri havnet på Merseyside.

– Moreno valgte å bli i klubben. De ønsket å kvitte seg med ham. Før jeg kunne få min overgang måtte de bli kvitt ham. Det var det jeg ventet på, forklarer Durmisi.

– Når man har en så god kontrakt som Moreno hadde i Liverpool, ønsker man å bli værende. Akkurat det kan jeg forstå. Jeg var imidlertid avhengig av at han ville dra før jeg kunne komme til klubben, forteller den tidligere Brøndby-spilleren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]