Slik skal spillerne holdes friske og isolert fra resten av samfunnet

Premier League-klubbene har begynt planleggingen av hvordan spillerne skal innkvarteres når treningen gjenopptas.

21. apr 2020 kl 00.06 Einar Kvande

Daily Mail melder at Premier League-klubbene har trappet opp arbeidet med å finne ut hvordan spillerne deres kan innkvarteres trygt når de endelig får grønt lys til å gjenoppta treningsarbeidet igjen.

Klubbene ønsker å holde spillerne isolert fra omverden for å beskytte dem mot koronaviruset. Det har vært diskutert å benytte eksisterende fasiliteter på klubbenes treningsanlegg, og også installere midlertidige innkvarteringsmuligheter der. Det har også blitt diskutert å booke hele hoteller for klubbene.

Kan bli boende på Melwood

Daily Mail skriver at noen klubber, inkludert Liverpool, Manchester City og Tottenham, har muligheter til å innkvartere sine spillere på sine treningsanlegg takket være fasiliteter som allerede er på plass. 

Tredje etasje på Citys hovedkvarter består for eksempel av firestjerners soverom reservert for deres spillere. 

Andre klubber kan velge å installere midlertidige innkvarteringsmuligheter på sine anlegg, mens det for en del klubber vil være mest aktuelt å bo på hoteller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]