I kveld kl. 20.00Hotel Tia kjører liveshow med Liverpool-legendene hver fredag og lørdag

John Aldridge og Bruce Grobbelaar skal svare på dine spørsmål denne helgen.

3. apr 2020 kl 17.09 [email protected]

Har du ikke lagt dine planer for fredagskvelden, kan liveshow med John Aldridge og Bruce Grobbelaar i regi av Hotel Tia være en idé. Første show er allerede i kveld, kl. 20.00.

Hotel Tia er en kjær møteplass for mange røde når de er på tur i Liverpool, og har problemer nå som sesongen er utsatt og ingen kan besøke puben.

Dette er meldingen fra Hotel Tia:

Som et ledd i å muntre opp folk i en tid uten fotball og i ei vanskelig tid der mange er isolerte i forbindelse med koronapandemien, starter Hotel Tia live streams fra i kveld og hver fredag og lørdag framover klokka 20 (norsk tid).

Først ut er John Aldridge i kveld, i morgen står Bruce Grobbelaar for tur.

Disse showene strømmes live, og man kan sende inn sine spørsmål til legendene i løpet av det times lange showet - eller i forkant (til [email protected]).

Disse er gratis for alle, men vi har åpnet for donasjoner da vi håper at showene kan bidra til lønn til legendene som nå har mistet mesteparten av sin inntekt mens fotballen er stanset. Inntektene skal også gå til å holde Hotel Tia i livet i løpet av pandemien som fører til at hotellet ikke har noe inntekt i overskuelig framtid samtidig som mange utgifter fortsatt løper - og som en ny bedrift, har vi store lån og ingen buffer til en slik stans i driften. Vi ønsker å tenke annerledes for å redde Hotel Tia og alle arbeidsplassene til våre lokale ansatte fra Anfield. I tillegg samler vi penger til Foodbank Liverpool som desperat trenger donasjoner nå som fattigdommen når nye høyder under denne pandemien. 

Vi strømmer showene via Hotel Tias Facebook-side: https://www.facebook.com/hoteltia.uk/

Vi har også startet en YouTube-kanal der showene vil bli lagt ut i sin helhet - også denne kanalen er et ledd i å forsøke å generere litt inntekt for å få Hotel Tia over kneika. Den finner du her: https://www.youtube.com/channel/UCeNt2avHO0ysrs9r0KWEJUw

Vi savner fotballen, vi savner alle våre blide gjester på Hotel Tia og vi savner en normal hverdag i denne «lockdown-tida» i England. Vi takker alle som sender oss oppmuntrende ord og omtanke nå - og vi takker for all støtte.

Hold dere inne, hold avstand og hold dere friske - så kommer vi forhåpentligvis snart ut av dette som seriemestre.

YNWA 
Oss i Hotel Tia

Har du innspill til journalisten?
[email protected]