VideoMålfest på Stamford Bridge, Carroll blir helten, comeback mot gamleklubben, og Salah-suser

14. april er en dag for flere klassiske Liverpool-kamper.

14. apr 2020 kl 20.54 Arild Skjæveland

Det har blitt spilt en del underholdende Liverpool-kamper på denne dag de siste årene. Faktisk så mange at en blir nødt å ta seg en halvtime på YouTube.

2009

Vi starter med 2009… Utgangspunktet var «nesten umulig», og det ble med bare nesten - men for en kamp det var i kvartfinalen av Champions League.

2012

Andy Carroll ble aldri noen hit på Anfield, og blir av mange sett på som en av de største floppene i klubbens historie.

Men dette øyeblikket - semifinale mot Everton, det 87. minutt - på Wembley. Det kan ingen ta fra verken Andy eller alle røde som kunne nyte det mot naboen

2016

Allerede i Jürgen Klopps første sesong møtte han gamleklubben i Europa League. Og det var et Dortmund-lag som var fullt av fantastiske spillere, og på papiret en klar favoritt.

Det ble dramatisk - sju mål, Dejan Lovren som helt helt på slutten. Rett og slett en kamp som ville hatt en mye høyere status dersom Liverpool gjorde jobben i finalen i Basel.

2019

Liverpool på titteljakt i fjor vår, og Chelsea var motstander. Da Sadio Mané headet inn 1-0 var det et vanvittig trykk på Anfield.

Enda mer høylytt skulle det bli da Mohamed Salah banket inn et fantastisk langskudd, og kandidat til årets scoring i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]