Spillerne må være klare for å starte opp igjen med fotballtrening på 48 timers varsel

Det blir alternativ trening til tidligst 4. mai for Premier League-spillerne.

14. apr 2020 kl 18.13 Arild Skjæveland

De siste ukene har vi fått et lite innblikk i hvordan Liverpool-troppen holder formen ved like i hjemmene sine, med spesialsydde program og fellesøkter gjennom videokonferanseprogrammet Zoom.

Daily Mail har sett eposter sendt ut fra klubbene til spillerne. Ifølge tabloidavisene legger klubbene opp til at spillerne kan trene sammen igjen fra slutten av mai.

Der anbefaler de spillerne om å fortsette med alternativ hjemmetrening frem til 4. mai. Spillerne kan forvente å være tilbake i gruppetrening i slutten av mai måned, står det videre.

Må være klare på 48 timer

Enkelte Premier League-spillere har forlatt Storbritannia og returnert til hjemlandene sine under krisen. Nå ber de spillerne om å kansellere alle planlagte reiser ut fra landet, i det som kan ses på som deres «sommerpause». De som likevel ønsker å dra, må få spesialtillatelse fra klubbene, og må kunne returnere på kort varsel.

Spillerne må også være klare til å gjenoppta vanlig fotballtrening og aktivitet med 48 timers varsel.

Ifølge Daily Mail er det en ny sterk indikasjon på at klubbene forbereder seg på en oppstart av ligaen igjen, der spillerne har fått meldinger med detaljer om hva som kreves av dem de neste fire månedene. I noen klubber har spillerne fått instrukser om å endre treningsprogrammet til opplegg de normalt har i periodene de har fri.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]