PSG leder med 12 poeng i Frankrike - nå kåres de til mestere

Paris blir mestere med 11 kamper igjen å spille, hevder franske medier.

30. apr 2020 kl 12.57 Arve Vassbotten

Tirsdag ble det kjent at de to øverste divisjonene i Frankrike ikke kommer til å bli spilt ferdig. Nå skal det ha blitt besluttet at PSG kommer til å bli kåret til mester i Frankrike, melder L'Equipe og flere andre medier.

Det er selvsagt interessant med tanke på Liverpool også, om det skulle bli slik at sesongen likevel ikke skulle bli avsluttet i Premier League. 

Mens Liverpool leder tabellen med 25 poeng, med en kamp mer spilt enn Manchester City på andreplass, ledet Paris SG tabellen med 12 poeng, med en kamp mindre spilt enn Marseille på andreplass i Ligue 1. 

Lite som skiller under

Ifølge Get French Football vil tabellen bli stående slik den er 10 kamper før slutt i Frankrike. Det antydes også at plasseringen ellers vil avgjøres på poeng per kamp, siden ikke alle lagene har spilt like mange kamper. 

Om det blir utslagsgivende vil PSG, Marseille og Stade Rennes få Champions League-plasser, Lille, Reims og Nice Europa League, og Amiens og Toulouse rykker ned. 

Det skiller nå bare ett poeng mellom Rennes og Lille på 3. og 4. plass i Frankrike, og det skiller bare fira poeng fra nedrykkslagene til lagene over. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]