Har håp om supportere tilbake på tribunene igjen i løpet av neste sesong

Resten av årets sesong vil gå for tomme tribuner.

29. mai 2020 kl 14.53 Arild Skjæveland

De 92 kampene som gjenstår av årets sesong kommer til å gå foran tomme tribuner. Det kommer med all sannsynlighet også starten av neste sesong til å gjøre, når den forhåpentligvis kommer i gang igjen etter planen i midten av september.

Ingen vet hvor lenge smitteverns- og sikkerhetstiltakene må vare, men Premier League har et håp om at det kan komme tilskuere tilbake på stadionene i løpet av neste sesong.

– Ingen vet når vi kan gå bort ifra modellen med stengte dører, men det er optimisme i Premier League og blant klubbene om at vi vil se supportere tilbake på stadionene neste sesong, sier Premier League-sjef Richard Masters i et intervju med Sky Sports.

– Det kan komme til å skje gradvis, sier han videre.

Det kan ta en stund før vi igjen får se helt fulle tribuner der det koker.

Ikke det samme

Alle de 92 siste kampene av denne sesongen skal gå på TV.

– Forhåpentligvis vil det gi et løft for moralen, og det er det vi har jobbet mot, sier Masters.

– Vi har noen utrolige supportere i dette landet, og Premier League som vi kjenner og elsker vil ikke være tilbake for fullt før vi har supporterne tilbake. At vi får det tilbake på TV-skjermen vil forhåpentligvis gi hele landet et løft.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]