Henderson om spillerne som velger å ikke møte opp på trening

Liverpool-kapteinen mener de ulike valgene må respekteres.

22. mai 2020 kl 21.04 Kenneth Baraas

Premier League-klubbene har denne uka kommet tilbake på treningsfeltet, der de kan trene fem og fem av gangen. I neste uke vil det stemmes over om det skal innføres full kroppskontakt på treningene. 

Både Jürgen Klopp og de røde spillerne har uttalt at de føler seg trygge med å være tilbake på Melwood, mens det er andre spillere i ligaen som ikke ønsker å trene sammen med sine lagkamerater. 

Watford-kaptein Troy Deeney var tidlig ute med å frykte for sikkerheten, spesielt med tanke på sin sønn med pusteproblemer, og gjorde sine intensjoner klare allerede før resultatet av testene kom - der seks av 748 var positive. Han har siden fått selskap av Chelseas N’Golo Kanté, som har sin egen helsefrykt, og flere Watford-spillere. 

TRENER IKKE: N´Golo Kanté har tatt valget om å ikke trene sammen med resten av Chelsea-laget.

TRENER IKKE: N´Golo Kanté har tatt valget om å ikke trene sammen med resten av Chelsea-laget.

Ulike situasjoner

Jordan Henderson har ingen problemer med at kollegaer velger å holde seg hjemme.

– Jeg respekterer absolutt deres mening og deres beslutning. Jeg tror alle er i ulike situasjoner med tanke på sine familier, sier midtbanespilleren, ifølge The Telegraph

– Hvis du ikke føler deg komfortabel eller trygg, så skal du ikke føle deg tvunget eller presset til å gå på jobb. 

– Jeg respekterer spillerne som ikke føler seg komfortable ennå, og håper at de respekterer min mening og de andre spillerne som har kommet tilbake på feltet. 

– Alle har ulike situasjoner, men til syvende og sist føler jeg meg veldig trygg på treningsfeltet, ellers hadde jeg ikke vært her. 

– Jeg kan egentlig bare snakke for oss (Liverpool-spillerne), men jeg respekterer alle som ikke føler seg komfortable med situasjonen. Hvis noen av mine lagkamerater hadde følt det slik, så ville jeg støttet dem helt til de følte det var riktig å komme tilbake, avslutter Henderson. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]