Tidligere Liverpool-spiller har endelig kommet til hektene igjen etter å ha vært koronasyk i flere uker

– Jeg har aldri vært så syk tidligere, forteller Jari Litmanen.

11. mai 2020 kl 19.35 Einar Kvande

Tidligere Liverpool-spiller Jari Litmanen er endelig frisk igjen, etter å ha blitt smittet av korona-viruset. Finnen forteller at han aldri tidligere har følt seg så dårlig som dette.

Den tidligere Ajax, Barcelona og Liverpool-spilleren, som ga seg som aktiv spiller i 2011, forteller at det tok ham hele fire uker å komme til hektene igjen etter at han fikk COVID-19. Etterpå måtte han ha to ekstra uker med hvile og restitusjon.

– Jeg hadde feber, hodepine, vondt i musklene og slet med pusteproblemer, forteller Litmanen til Unibet.

– Det tok fire uker før jeg ble helt frisk, og etter det har jeg hvilt et par uker, forteller 49-åringen.

SCORING: Jari Litmanen jubler etter å ha scoret for Liverpool mot Bayer Leverkusen i den andre kvartfinalen i Champions League i 2002.

SCORING: Jari Litmanen jubler etter å ha scoret for Liverpool mot Bayer Leverkusen i den andre kvartfinalen i Champions League i 2002.

Ble ikke innlagt på sykehus

– Heldigvis var smertene og pusteproblemene aldri så alvorlige at jeg måtte legges inn på sykehus, så jeg kunne være hjemme mens jeg var syk. 

– Det er veldig slitsomt å være syk så lenge, og i perioder var det veldig tungt. Fysisk har jeg trolig aldri vært i dårligere form enn dette.

– I løpet av de fire ukene jeg var syk savnet jeg aldri fotballen eller annen sport. Tankene var andre steder, kan du si.

Litmanen var i Liverpool i halvannet år, etter at han kom fra Barcelona i 2001. Han gikk glipp av alle tre finalene i Treble-sesongen på grunn av et brukket håndledd.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]