Over halvparten av klubbene skal nå motsette seg bruk av nøytrale baner - Premier League vil be regjeringen om å revurdere kravet

«Rebellklubbene» har fått flere over på sin side.

11. mai 2020 kl 16.57 Einar Kvande

Times-reporter Martyn Ziegler melder på Twitter at Premier League vil be den britiske regjeringen revurdere kravet om at de gjenstående kampene denne sesongen skal spilles på nøytrale baner. 

Ziegler opplyser at over halvparten av Premier League-klubbene er misfornøyde med planen om å spille kampene på nøytrale baner, og ligaen vil derfor be regjeringen tillate at kampene spilles på hjemme- og bortebane på de arenaene de opprinnelig er satt opp på i henhold til terminlisten.

«Rebellklubbene» har fått flere over på sin side

«Rebellklubbene» eller «sabotørene», som seks av de nederste lagene kalles av den britiske pressen, har arbeidet hardt for å få gjennomslag for sine egne interesser, og ser nå altså ut til å ha fått med seg en rekke andre klubber på at det er uaktuelt å spille på nøytrale baner. 

Telegraph meldte i går kveld at ytterligere to klubber skulle ha uttrykt skepsis til løsningen med nøytrale baner, og at dette angivelig var klubber vesentlig høyere på tabellen.

Ifølge The Times skal det være snakk om seks klubber til som har sluttet seg til «rebellklubbene».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]