– Nå kan vi sørge for fotball på TV igjen, og gi hele landet et stort løft

Slik oppsummerer Andy Robertson situasjonen etter dagens internkamp på Anfield.

1. jun 2020 kl 22.29 Einar Kvande

Andy Robertson var en av Liverpool-spillerne som spilte dagens internkamp på Anfield. Etter kampen var forsvarsspilleren optimistisk med tanke på at Premier League kan komme igang igjen etter koronapandemien.

– Vi følger alle retningslinjer, og legene holder oppsikt med situasjonen. Forhåpentligvis kan vi sørge for at det blir fotball på TV igjen, noe jeg tror jeg vil gi folk rundt om i hele landet et stort løft, sier Robertson til Mirror.

Føler seg trygg

Liverpool-backen antyder at øyrikets fotballspillere har et langt tryggere arbeidsmiljø enn mange av sine landsmenn i disse koronatider.

– Jeg kan forstå at folk er litt nervøse. Det var folk i troppen vår også som var nervøse med tanke på å starte opp ligaen igjen, men jeg tror ikke de er det nå lenger. De ser hvor trygt dette er. Alt er gjort for at vi skal være trygge.

– Folk begynner å jobbe igjen rundt om i landet, og ting begynner å normalisere seg. Andre yrkesgrupper blir også fortalt at de skal komme tilbake i jobb, og for oss tror jeg ikke det er noe tryggere sted vi kan være enn ute på banen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]