– Nervøsiteten er ikke der lenger

Andy Robertson forteller om at spillerne bobler av glede for fotballen.

28. mai 2020 kl 12.19 Kenneth Baraas

Denne uka ble det klart at klubbene beveger seg over til den andre fasen av «Project Restart», der det vil startes opp trening med kroppskontakt. 

Flere spillere har varslet sin bekymring for Premier Leagues planer om å gjenoppta trening og kamper, men majoriteten av spillere skal ha en positiv holdning til opplegget. 

Kun glede

Andy Robertson kan fortelle at det er få bekymringer innad i Liverpool-troppen. 

– Det er helt fantastisk å kunne spille fotball igjen, og det å komme tilbake til Melwood å se alle sammen. Det er lenge siden jeg har gått rundt hjemme og smilt på grunn av fotballen, sier Robertson til Sky Sports

– Det har vært strenge protokoller som ligaen har satt, og de har skapt et trygt arbeidsmiljø for oss. 

– Det snakkes om bekymringer om at folk skal tilbake til jobb etter hvert, men det er litt annerledes for oss. Jeg tror ikke det er et tryggere sted vi kan være enn her, legene følger med på alt hele tiden. 

– Jeg kan forstå at noen er nervøse. Og hvis det er noen som har vært nervøse på vårt lag, så tror jeg ikke de er det nå. Vi har trent i ti dager nå og alle ser hvor trygt det er. 

– Hvis det fortsetter slik, og alle følger reglene, så kan sesongen forhåpentligvis starte snart. Det vil ikke være det samme uten supportere, men det er noe vi må bli vant til - forhåpentligvis kan de komme tilbake snart, avslutter skotten. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]