Ovie Ejarias fremtid er usikkerHadde avtale om permanent avtale ved utlånets konklusjon - nå står det i fare grunnet økonomisk trøbbel

Ovie Ejaria så ut til å være ferdig i den røde drakta, men grunnet situasjonen kan han måtte vende tilbake.

23. jul 2020 kl 22.42 Jens Hapnes Rege

Liverpool og Reading ble enige om en avtale for den daværende 21-åringen Ovie Ejaria på overgangsvinduets siste dag i 2019. Det var snakk om et utlån som ville gjøres permanent før den påfølgende sesongen. 

– Ovie Ejaria har fullført en avtale om et sesonglangt lån til Championship-laget Reading, med en avtale om å gjøre overgangen permanent neste sommer. 

– Ejaria vil nå ta det neste steget i karrieren med Reading etter å ha godtatt en overgang til Jose Gomes lag på overgangsvinduets siste dag, som vil bli permanent neste år, skrev Liverpools hjemmeside etter overgangen.

Nå befinner den tekniske midtbanespilleren seg i en merkelig situasjon. 

Usikker fremtid

Grunnet Readings økonomiske problemer, som gjør at de må trimme stallen og lønningslisten så fort som mulig, har ikke klubben råd til å signere 22-åringen permanent.

– Så langt jeg vet med Ovie, var det en situasjon der klubben kunne gjøre låneavtalen permanent, men jeg vet ikke om det er mulig nå grunnet de økonomiske begrensningene, sa Readings trener Mark Bowen, ifølge Berkshire Live.

I artikkelen står det at Ejaria har vært et av Readings lyspunkter, og at han var en av de beste spillerne i divisjonen i begynnelsen av sesongen.

Journalisten Jonathan Low skriver at fremtiden er usikker for unggutten, men at det kan virke som om midtbanespilleren må returnere til Liverpool.

Da Ejaria forlot Liverpool skrev klubben at de ønsket Ovie lykke til med resten av karrieren, men nå ser det ut som om han ikke er helt ferdig med det røde kapittelet allikevel.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]