Premier League-trofeet skal løftes på The Kop

Bilder fra Anfield tyder på at Liverpool FC vil gjøre ekstra stas på den harde kjerne av supportere på The Kop i forbindelse med utdelingen av Premier League-trofeet.

14. jul 2020 kl 23.00 Einar Kvande

Liverpool FC er i ferd med å gjøre endringer på The Kop foran sesongens siste hjemmekamp, mot Chelsea i neste uke. Dette er kampen hvor Liverpool vil få utdelt Premier League-trofeet.

Bilder fra Anfield lagt ut på Twitter kan tyde på at Liverpool-ledelsen ønsker at spillerne løfter det gjeve trofeet inne på selve The Kop.

Liverpool-supporterne har ventet i 30 år på at klubbkapteinen skulle løfte dette trofeet, men når øyeblikket endelig er inne så er det uten en eneste supporter på den berømte tribunen bak det ene målet på Anfield. Nå virker det som Anfield-klubben vil gjøre ære på supporterne som normalt har tilhold på den sagnomsuste tribunen ved at Premier League-trofeet skal løftes inne på selve tribunen. 

Har fjernet seter

Klubben har i alle fall fjernet setene i to av blokkene bak målet foran The Kop, og det antydes at dette er for å gjøre plass til et podium som spillerne skal stå på når Jordan Henderson løfter det etterlengtede trofeet.

Premier League-trofeet løftes normalt av ligavinneren inne på selve gressmatta, som regel i midtsirkelen i forbindelse med  siste hjemmekamp for sesongen, og blir så paradert foran lagets supportere. I fjor feiret City-supporterne foran sine tilreisende fans i Brighton, etter å ha slått Liverpool på målstreken med ett poeng. Da ligaen ikke ble avgjort før i siste ligarunde, måtte City-spillerne finne seg i å motta ligatrofeet på bortebane.

Liverpool-kaptein Jordan Henderson vil ikke spille mot Chelsea neste onsdag på grunn av kneskaden han fikk i seieren over Brighton i forrige uke, men han skal likevel løfte trofeet på vegne av Liverpool-troppen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]