TOMMEL OPP: Kapteinen har gjort bra fremgang i sitt rehabiliteringsprogram og kan være tilbake på banen snart.

Skadeoppdatering: Henderson og Matip kan være aktuelle for Leeds-kampen

Jürgen Klopp melder at begge spillerne er så godt som smertefrie, men fortsatt trener for seg selv.

21. aug 2020 kl 17.27 Øystein Tronstad

– Bra, begge er veldig positive og er mer eller mindre fri for smerter. Nå må de tilpasse seg intensiteten og det gjør de sammen med de fysiske trenerne, ikke med oss. Når vi får grønt lys så er de tilbake med oss på fellestreninger, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com om duoen som trener for seg selv men likevel er med Liverpool ned til Østerrike.

Mens det i dag ble kjent at Alex Oxlade-Chamberlain har reist hjem til Liverpool med en kneskade, så er det betydelig bedre nyheter for de andre brikkene som allerede var på skadelista. Klopp utelukker ikke serieåpningen helt for veteranene. 

– Vi bør ikke rushe det, jeg ville elsket det å ha begge tilbake i troppen men for øyeblikket så er ikke det mulig. De vil være tilbake i begynnelsen av neste sesong. Forhåpentligvis i den første kampen allerede.

Henderson pådro seg en kneskade i seieren mot Brighton 8. juli. Joël Matip har vært ute siden Everton-kampen 21. juni.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]

PersonvernerklæringVi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på sidenMer info