Echo-journalist Paul Gorst:Tror Brewster blir lånt ut til en annen Premier League-klubb

Etter to mål mot Red Bull Salzburg er Rhian Brewster mannen på alles lepper, inkludert Liverpool Echo-journalist Paul Gorst.

26. aug 2020 kl 13.46 Einar Kvande

Paul Gorst i Liverpool Echo har i dag svart på spørsmål fra avisens lesere omkring tingenes tilstand i Liverpool FC. Blant annet ble journalisten spurt om han tror Rhian Brewster og Curtis Jones kan få spille mer førstelagsfotball kommende sesong, basert på innsatsen deres under preseason.

– Når det gjelder Jones, så tror jeg han kan forvente å få spille mer kommende sesong, uavhengig av hans prestasjoner i sommer. Han vil fylle tomrommet som Adam Lallana etterlot seg i troppen på en naturlig måte, lød svaret til Echo-journalisten.

– Det er annerledes med Brewster. Liverpools plan for øyeblikket er å låne ham ut til en Premier League-klubb eller en toppserieklubb i Europa. Men innsatsen hans i Østerrike ble definitivt lagt merke til av Liverpools sportslige ledelse.

– Seks Premier League-klubber har kontaktet Liverpool om å låne Brewster. De tre klubbene som rykket ned fra Premier League sist sesong har også vært i kontakt. Liverpool vil ta tiden til hjelp den kommende måneden før de bestemmer seg for hva de gjør med Brewster. Tankegangen er at en Premier League-klubb eller en toppserieklubb i Europa vil være best for spilleren. Jeg tror det ender med at han blir lånt ut, slik ting står nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]