– Jeg kunne kanskje ha passet inn i noen andre lag, men til slutt bestemte jeg meg for Chelsea

Timo Werner vil ikke prate for mye om andre klubber han var aktuell for, men innrømmer at Liverpool har et svært godt lag.

16. sep 2020 kl 16.41 Einar Kvande

Søndag gjester Liverpool Stamford Bridge, og i den forbindelse rettes fokuset på den 24 år gamle Chelsea-spissen Timo Werner. Tyskeren var som kjent sterkt linket til Liverpool, før han i sommer havnet i London-klubben i en overgang verdt 47,6 millioner pund.

Jürgen Klopp skal personlig ha vært i kontakt med Werner for å overbevise ham om å velge Liverpool, men Anfield-klubben la aldri inn noe formelt bud på grunn av de finansielle problemene som koronapandemien førte med seg.

Chelsea benyttet sjansen da Liverpool nølte, og overtalte Werner til å signere for dem.

– Da jeg bestemte meg for å forlate Leipzig, snakket jeg selvsagt med flere klubber, siteres Werner av ESPN.

– I tillegg til Chelsea, var det noen klubber til jeg snakket med. Men jeg ønsker ikke å snakke så mye om de andre klubbene, for til slutt bestemte jeg meg for å skrive under for Chelsea.

– Det var noen andre klubber, som Liverpool. De har et meget godt lag. Jeg kunne kanskje ha passet inn i noen andre lag, men til slutt bestemte jeg meg for Chelsea, for det var den beste avgjørelsen jeg kunne ta. Ikke bare på grunn av fotballstilen, men også andre ting de viste meg.

– Det var en vanskelig avgjørelse, men jeg er veldig, veldig begeistret, stolt og fornøyd med at jeg tok denne avgjørelsen. Nå har jeg vært her i et par måneder, og det føles riktig. Det føles veldig bra. Laget er strålende. Vi kan gjøre det svært bra med dette laget i de kommende månedene og årene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]