Gary Neville:– Liverpool må tenke at den første Premier League-tittelen er den hellige gral, og glemme den så fort de har vunnet

TV-eksperten forklarer hvordan Klopp og hans mannskap kan bygge et dynasti på Anfield.

15. jun 2020 kl 15.26 Jens Hapnes Rege

Jürgen Klopp og hans mannskap er både regjerende Champions League-mestre og regjerende verdensmestre for klubblag. Gary Neville forklarer hvordan Klopps Liverpool kan bygge et dynasti. 

– Liverpool må tenke at den første Premier League-tittelen er den hellige gral, og glemme den så fort de har vunnet. Det betyr ikke at de ikke skal feire. De bør feire som bare det når de vinner om noen uker, men det vil komme fra manageren, sier han i et intervju med Mirror. 

HØYLYTT: Neville har ment noe om det meste i korona-tidene.

HØYLYTT: Neville har ment noe om det meste i korona-tidene.

– Han slår meg ikke som typen som lar seg rive med og tenker: «Det var det, nå har jeg gjort det. Jeg har vunnet Champions League, fått statuen min og vunnet ligaen.»

– Han er ikke en slik type. Å vinne flere titler etter hverandre sitter bare i hodet. Det har åpenbart ikke noe med talent å gjøre, sier han om Liverpools fremtid. 

Werner-situasjonen

TV-eksperten mener det ville sendt ut et utrolig signal til resten av ligaen dersom Liverpool signerte Timo Werner etter den fantastiske sesongen, men forstår at Liverpool måtte melde seg ut av kampen om tyskeren. 

– Signeringen av han ville sendt ut et utrolig signal. Han er en god spiss, en ung en som passer profilen til et Klopp-lag. Det ville fortalt alle hvor Liverpool er. 

– Men vi forstår de økonomiske vanskelighetene alle er i. Kanskje Chelsea ga et bedre tilbud eller kanskje Liverpool ikke ville gå til nivået de egentlig hadde tenkt. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]