– Det eneste jeg har lært mens landet har vært stengt ned er at Gary Neville har en mening om absolutt alt!

Jürgen Klopp forteller at han har savnet spillerne under koronapandemien.

15. mai 2020 kl 13.33 Einar Kvande

Liverpool-manager Jürgen Klopp hevder at han ikke har lært noe som helst nytt mens det britiske samfunnet nærmest har vært hermetisk lukket under koronapandemien - med ett unntak - nemlig at tidligere Manchester United-spiller Gary Neville har en mening om absolutt alt!

– Jeg har sett mange av kampene våre om igjen. Jeg har ikke lært mye av det utenom at Gary Neville har en mening om absolutt alt! Det er nesten utrolig! Så nei, jeg har ikke lært mye, men så har jeg kjent meg selv i 52 år også da, uttaler Klopp i et intervju med BBC.

– Jeg visste fra før at jeg kunne håndtere vanskelige situasjoner, og dette er en vanskelig situasjon, ikke bare for meg og min familie, men for alle på denne planeten. Jeg er ganske stolt over hvordan samfunnet har håndtert dette.

Har savnet spillerne

– Jeg har savnet spillerne, hele spillergruppen og alle folkene på Melwood. For vi er alle gode venner. Vi har sett hverandre ganske ofte via nettet, men det blir ikke det samme. Bare det å reise ut til Melwood og gjøre det vi normalt gjør, er noe jeg har savnet veldig.

– Som mennesker er vi ikke perfekte og vi gjør feil, men jeg tror vi har forstått mye mer hvor sterkt knyttet sammen vi er med alle andre mennesker, og det er bra.

Liverpool-manageren forteller også at han støtte på Steven Gerrard ved en tilfeldighet under en av sine daglige spaserturer i nabolaget.

– Jeg har bodd her i fire og et halvt år, og jeg har aldri møtt ham på gata før. Jeg har visst hvor han bor, og jeg bor i huset han bygde og som Brendan Rodgers kjøpte av ham, og som vi leier. 

– Men en dag fikk jeg øye på ham, da han gikk tur med kona og barna sine. Vi holdt selvsagt nødvendig avstand, men det var hyggelig å møte ham. Jeg beundret ham som spiller. Han er en fin fyr, og det var flott å møte ham helt tilfeldig på denne måten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]