Gary Neville:– Det ville vært fantastisk å spille under Klopp

Den tidligere Manchester United-profilen ville helst blitt ledet av tyskeren blant de nåværende Premier League-managerne.

13. apr 2020 kl 15.40 Kenneth Baraas

Det er ingen tvil om at Jürgen Klopp er en populær mann blant Liverpools supportere, men det sitter lenger inne hos motstandernes tilhengere å fremheve kvalitetene til den tyske manageren - ikke minst blant tidligere spillere hos erkerivalen. 

Gary Neville valgte dog å se objektivt på saken, da han fikk utfordringen om å velge en av dagens Premier League-managere som han helst skulle spilt for. 

– Jeg vil nok si Jürgen Klopp, sier den tidligere United-spilleren til Sky Sports, ifølge Liverpool Echo

Tro, energi og selvtillit

Neville var lenge et symbol på rivaliseringen mellom de to røde leirene, og høyrebacken irriterte på seg en og annen Liverpool-supporter i sin aktive karriere, men fotballeksperten velger å legge følelsene til side før han utdyper videre:

– Jeg ser bare på hvordan laget hans spiller for øyeblikket. De er tilpasningsdyktige, de har mye ballbesittelse, men de kontrer også - og de er konkurransedyktige.

SELVTILLIT: Jürgen Klopp utstråler av energi samt tro på seg selv og eget lag, ifølge Neville.

SELVTILLIT: Jürgen Klopp utstråler av energi samt tro på seg selv og eget lag, ifølge Neville.

– Det er ikke mye jåleri og unødvenige greier i laget. Det ser bare ut som om han (Klopp) er full av energi, tro og selvtillit.

– Det føles alltid ut som om han vil angripe. Åpenbart er det andre store managere i Premier League, Pep Guardiola er en av de største gjennom tidene.

– Men jeg mener at det ville vært fantastisk å spille under Jürgen Klopp, avslutter Neville. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]