Gary Neville frasier seg gjerne å kommentere overrekkelse av pokal til Liverpool

Forhåpentligvis kan The Kop hylle sine egne etter siste hjemmekamp som ligamestere, men det er en person som helst ikke vil være der.

3. feb 2020 kl 19.15 Torbjørn Flatin

Manchester United og Liverpool var rivaler hvor de røde fra Anfield dominerte på 70- og 80-tallet, og klubben fem mil lenger øst tok over hegemoniet de to påfølgende tiårene.

Noe av et symbol på hvor lite de to likte hverandre var Gary Neville, mester med United åtte ganger og en periode kaptein. En ilter høyreback som aldri la skjul på hva han synes om scousere.

Nå arbeider han sammen med «fienden» Jamie Carragher hos Sky, og hvor han samtidig med å gi ærlige og reflektere oppfatninger om dagens glimrende Liverpool ikke prøver å skjule at det å se de helrøde løfte Premier League pokalen for første gang vil bli en prøvelse.

Det synes han å bekrefte med å sette på et håndtrykk på en litt sleivete twittermelding fra en rød supporter som helst ser at Neville og seniorkommentator Martin Taylor holder seg borte fra Liverpools siste hjemmekamp mot Chelsea, hvor «alle» nå synes å mene at vertene endelig kan krones som mestere ved utdeling av trofeet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]