– Alle managere i verden ville ønske seg Firmino som spiss

Matchvinneren får mye skryt fra Sky Sports-ekspert Gary Neville.

12. jan 2020 kl 08.15 Arild Skjæveland

Roberto Firmino ble matchvinner, og scoret kampens eneste mål på Tottenham Hotspur Stadium lørdag kveld. Da Jürgen Klopp gikk for å gi ham en klem etter kampen, ville han først beklage for at han ikke scoret flere. 

Allerede før to minutter var gått skapte han en kjempesjanse, men klarte ikke å få ballen i mål. En som var ekstremt imponert over brasilianeren, var Gary Neville i Sky Sports-studio.

– De er fantastiske å se på. Spissen Firmino - jeg tror alle managere i verden ville brukt ham på topp i laget sitt, sa Neville etter kampen.

– Jeg synes han er helt utrolig. Han er uegoistisk, briljant, scorer mål, skaper ting, knytter spillet sammen, tar alle de riktige løpene og er bare en utmerket spiller.

Dette var Firminos åttende mål for sesongen. Alle scoringene har kommet på bortebane.

Et mesterlag

Den tidligere Manchester United-backen liker ikke å si det, men mener Liverpool nå er ustoppelige. De har 16 poeng ned til Leicester, og 17 til Manchester City.

– Det er en veldig stor seier. Du ser på den uken de har foran seg nå med Manchester United neste helg. Det var vanskelig i dag, fordi de gjorde noen feil, sa han. 

– Venstresiden av forsvaret er utmerket, hele forsvaret er utmerket. Keeperen er glimrende. De gjør alt det et mesterlag skal gjøre, og jeg kan ikke se noen stoppe dem nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]