– Jeg tror han bruker Liverpool som et springbrett i karrieren

Gary Neville tror Mo Salah drømmer om en overgang til et av de store lagene i Spania.

26. feb 2020 kl 21.46 Jens Hapnes Rege

Mo Salah har hatt en strålende sesong for et utrolig Liverpool-lag, og har levert hele 28 målpoeng denne sesongen. Mot West Ham mandag kveld scoret han et avgjørende mål etter en kjempetabbe av deres målvakt. 

I forbindelse med kampen ble egypteren diskutert på Monday Night Football. Jamie Carragher uttalte at egypteren ikke får den anerkjennelsen han fortjener, og at han var den eneste av de tre på topp Liverpools supportere kunne akseptere et salg av. 

Gary Neville tror lynvingen kan ønske seg til Spania. 

Tror på Salah-exit

– Jeg sa for 18 måneder siden at jeg trodde at Salah ville forlate Liverpool. Jeg tror det er grunnen til at Liverpools supportere ikke gir like mye kjærlighet til Salah - det handler om sympati og lojalitet.  

SER ETTER NYE MULIGHETER: Salah kan drømme om en overgang til de spanske gigantene, om vi skal tro Neville.

SER ETTER NYE MULIGHETER: Salah kan drømme om en overgang til de spanske gigantene, om vi skal tro Neville.

– Det er en følelse av at han vil til Real Madrid eller Barcelona, at han ønsker en stor overgang. Det er ikke kritikk av Salah - Beckham, Van Nistelrooy og Ronaldo ønsket å vinne Ballon d'Or og ville være i Real Madrid. De ville være under søkelyset og spille for den største klubben i verden. 

Springbrett

– Liverpools supportere spør seg selv om han ville ha forlatt dem, det tror jeg han kan gjøre. Jeg tror at Liverpool til syvende og sist blir brukt som et springbrett i karrieren hans. Han har ambisjoner om å være i en slik klubb (Real Madrid eller Barcelona). 

– La oss være ærlige: Real Madrid og Barcelona er høydepunktet for mange spillere.

Liverpool er på sitt beste noen gang, og det virker usannsynlig at de vil selge Mo Salah dersom det ikke gangner dem selv. Mange anser imidlertid et salg som nødvendig dersom man skal være med i kampen om Jadon Sancho eller Kylian Mbappe. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]